Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Steaková sada příborů značky Tramontina je vyrobena z nerez oceli a borových dřevěných rukojetí. Kvalitní zpracování zaručuje dlouhou životnost.
můžete mít ZÍTRA
Steakový příbor s rukojetí z velmi kvalitního borovicového dřeva od značky Tramontina umožňuje jednoduché porcování pečeného masa. Nože a vidličky mají čepele vyrobené z nerezové oceli, jsou odolné vysokým teplotám a vhodné do myčky nádobí. V setu najdete 12 ks.
můžete mít ZÍTRA
Sada vidličky, nože a kleští je určena k porcování a servírování grilovaného masa.
můžete mít 23.5. - 24.5.
Aby vaše nože byly vždy ostré a kvalitní, je ocílka Tramontina z chromované uhlíkové oceli a rukojeti z červeného polywoodu tou správnou volbou.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Sada 12 ks steakových příborů Churrasco se šesti vidličkami a noži od značky Tramontina. Příbory jsou vyrobeny z kvalitní nerez oceli a rukojetí v odstínu červeného dřeva. Kvalitní zpracování příborů zajišťuje dlouhou životnost.
můžete mít ZÍTRA
Sada 12 steakových příborů Churrasco se šesti vidličkami a noži od značky Tramontina. Příbory jsou vyrobeny z kvalitní nerez oceli a borových dřevěných rukojetí v odstínu tmavého dřeva. Kvalitní zpracování příborů zajišťuje dlouhou životnost.
můžete mít ZÍTRA
Nerezový kastrol se skleněným víkem 24cm/4,8lt. Nádobí s trojitým dnem je vyrobeno z nerezavějící oceli 18/10, zaručující dlouhou životnost.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Nerezový kastrol se skleněným víkem 16cm 1,4lt. Nádobí s trojitým dnem je vyrobeno z nerezavějící oceli 18/10, zaručující dlouhou životnost.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Set vidliček a nožů na krájení steaků nebo pizzy.
můžete mít 23.5. - 24.5.
Dvoudílná sada obsahuje vidličku a nůž na steak z vysoce kvalitní oceli, s rukojetí z borovicového dřeva.
můžete mít 23.5. - 24.5.
Krájecí a servírovací prkénko z teakového dřeva od brazilského výrobce Tramontina.Povrchová úprava minerálním olejem.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Nůž na ryby s čepelí dlouhou 12,5 cm od brazilského výrobce Tramontina je vyroben z kvalitní nerezové oceli.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Filetovací nůž na ryby Fish s čepelí dlouhou 15 cm od brazilského výrobce Tramontina je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Sada 6 ks steakových nožů Churrasco od značky Tramontina. Nože jsou vyrobeny z kvalitní nerez oceli a borových dřevěných rukojetí v odstínu tmavého dřeva. Kvalitní zpracování nožů zajišťuje dlouhou životnost.
můžete mít ZÍTRA
Ocílka na nože Tramontina Plenus 20 cm je nezbytným kuchyňským nástrojem, pokud chcete mít své nože vždy nabroušené.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Servírovací vidlička ze série Plenus od brazilského výrobce Tramontina se stane praktickým a nepostradatelným pomocníkem v kuchyni. Vidlička je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli a ergonomicky tvarovaná rukojeť je z černého polypropylenu.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Set vidliček a nožů na krájení steaků nebo pizzy.
můžete mít 23.5. - 24.5.
Čtyřdílná sada nožů na steaky, která vás okouzlí svou vysokou kvalitou.
můžete mít 23.5. - 24.5.
Set nožů z řady Century brazilské značky Tramontina byl speciálně vyvinut pro intenzivní používání. Jejich kvalitu ocení jak profesionální kuchaři, tak i milovníci domácího vaření. Jejich kvalita a dlouhá životnost spočívá ve výrobě z jednoho kusu oceli, tzv. „Monobloku“. Čepel je zakalená na tvrdos
můžete mít 22.5. - 23.5.
Kuchyňský nůž s ostřím o délce 20 cm z řady Century brazilské značky Tramontina byl speciálně vyvinut pro intenzivní používání. Jejich kvalitu ocení jak profesionální kuchaři, tak i milovníci domácího vaření. Jejich kvalita a dlouhá životnost spočívá ve výrobě z jednoho kusu oceli, tzv. „Monobloku“.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Kuchyňský nůž na pečivo s ostřím o délce 20 cm z řady Century brazilské značky Tramontina byl speciálně vyvinut pro intenzivní používání. Jejich kvalitu ocení jak profesionální kuchaři, tak i milovníci domácího vaření. Jejich kvalita a dlouhá životnost spočívá ve výrobě z jednoho kusu oceli, tzv. "M
můžete mít 22.5. - 23.5.
Kuchyňský nůž na rajčata s ostřím o délce 12,5 cm z řady Century brazilské značky Tramontina byl speciálně vyvinut pro intenzivní používání. Jejich kvalitu ocení jak profesionální kuchaři, tak i milovníci domácího vaření. Jejich kvalita a dlouhá životnost spočívá ve výrobě z jednoho kusu oceli, tzv.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Kuchyňský nůž na sýr 15cm z řady Century brazilské značky Tramontina byl speciálně vyvinut pro intenzivní používání. Jejich kvalitu ocení jak profesionální kuchaři, tak i milovníci domácího vaření. Jejich kvalita a dlouhá životnost spočívá ve výrobě z jednoho kusu oceli, tzv. „Monobloku“. Čepel je z
můžete mít 22.5. - 23.5.
Kuchyňský nůž s ostřím o délce 10 cm z řady Century brazilské značky Tramontina byl speciálně vyvinut pro intenzivní používání. Jejich kvalitu ocení jak profesionální kuchaři, tak i milovníci domácího vaření. Jejich kvalita a dlouhá životnost spočívá ve výrobě z jednoho kusu oceli, tzv. „Monobloku“.
můžete mít 22.5. - 23.5.
TRAMONTINA byla založena v roce 1911 jako rodinná firma s více než stoletou zkušeností s výrobou kvalitních příborů. Z malé kovárny ve městě Carlos Barbosa nacházejícím se na jihu brazilského státu Rio Grande do Sul se v průběhu let stala moderní firma mezinárodního významu zahrnující 10 výrobních závodů s celkovým počtem 8 300 spolupracovníků. Výrobky se značkou Tramontina je možné najít v Jižní Africe, Jižní a Severní Americe, na Blízkém východě a samozřejmě také v mnoha státech Evropy. Tramontina nabízí v dnešní době ve svém výrobním programu více než 18 000 produktů špičkové kvality. Společnost má vynikající reference především u steakových nožů, krájecích a řezných nástrojů a příslušenství pro grilování.
V nekonečné rozmanitosti nožů je možné najít značku Tramontina na stolech ve světově nejproslulejších steakových domech. Tramontina je preferovanou volbou díky své rozmanitosti, kvalitě, tradicí, designem a jedinečnosti/materiálem Polywood/. Kultura gastronomie v regionu, kde Tramontina začínala, v pampách jižní Brazílie, kde je maso široce konzumováno, dala Tramontině zkušenosti pro svoji výrobu. Společně s tradicí „Gauchos" honáků dobytka se během staletí vyvinula kultura odrážející kulinářskou tradici regionu a kulturu místních obyvatel, aniž by narušila originalitu místních obyvatel. Respektováním této tradice jsme vytvořili kompletní řadu náčiní – špízy, nože, příbory, grily, příslušenství a vše, co je potřeba pro správné grilování. Styl barbecue, brazilské grilování Churrasco je mnohaletým pojmem a ve spojení s tradiční značkou TRAMONTINA CHURRASCO je nepostradatelnou součástí nabídky na světových trzích. Churrasco je označení typické brazilské přípravy masa, kdy v každém kroku tohoto typického procesu je kladen důraz na respekt k připravovanému druhu masa. Správné ostří nože na porcování, přesný čas přípravy a přesná teplota grilování jsou důležitým aspektem přípravy Churrasco. S těmito zkušenostmi a respektem k přípravě masa vyrábí Tramontina steakové nože pro potřeby hotelů, restaurací nebo cateringu.
Nerezové ostří
Všechny steakové nože Tramontina jsou vyrobeny z brazilské, vysoce kvalitní nerezové oceli, která je odolná proti korozi a rzi v průběhu času. Kalení čepele dává nožům výborné řezné vlastnosti. Je vyrobena z jednoho kusu a tvrzeno jako celek. Čepel má prostý nebo zoubkovaný okraj, který zůstává ostrý po delší čas a zajišťuje přesný řez a nedrtí maso. Nože jsou harmonicky vyvážené.
Rukojeť - Polywood - přírodní dřevo
Pro kompletní sortiment od steakových nožů přes grilovací příslušenství až po krájecí a servírovací prkénka používá Tramontina výhradně FSC-certifikované dřevo převážně z lesů ve státě Rio Grande do Sul a Pará. Při projektu je kladen silný důraz na ochranu a udržitelnost životního prostředí. Pro rukojeti nožů a vidliček vyvinula Tramontina již před více jak 30 lety speciální technologii výroby, která je neustále vylepšována. Ve vlastních výrobních závodech je borovicové dřevo zpracováváno postupným vrstvením, impregnováno speciálními pryskyřicemi a následně vlivem horka slisováváno. Touto technologií jsou vrstvy dřeva a póry pevně uzavřeny, čímž je zamezeno pronikání vlhkosti do dřeva. V další fází je dřevo vytvářeno do příslušného tvaru a lakováno. Výsledkem je odolnost proti nárazu a vysoká tepelná přizpůsobivost. Výrobky jsou vhodné pro mytí v myčkách s pětiletou zárukou na vady. Dvojité nýtování nožů s dřevěnou rukojetí zajišťuje jejich výbornou fixaci. Tento speciálně upravovaný typ dřeva je používán výhradně pro výrobu sérií řady Churrasco a Churrasco Premium. V nabídce je k dispozici v červené, hnědé a přírodní barvě. Specialitou je tzv. Jumbo model /velká velikost ostří a rukojeti/. Široká nabídka splňuje poptávku pro milovníky steaků.
Prodejní argumenty Churrasco Polywood
- vyzrálé, velmi kvalitní borovicové dřevo
- odolnost proti nárazu
- vysoká tepelná odolnost
- vhodné pro mytí v myčce
- pětiletá záruka na vady