Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Dostupné ve velikostech 50g a 300g BYLINKOVÉ MÁSLO BEZ SOLI Bylinkové máslo bez soli je směs koření a bylinek pro přípravu ochucených bylinkových másel, pomazánek, dresingů a majonéz.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Dostupné ve velikostech 60g a 550g Nenahraditelné koření při vaření brambor, k pečení, do omáček a polévek. Dvouletá plodina, jejíž semena se běžně používají k ochucování jídel. Je oblíbený ve středoevropské a židovské kuchyni. Semena kmínu se používají buď celá, nebo mletá.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Dostupné ve velikostech 100g a 600g SELE NA ROŽNI Ideální směs koření ke grilování a rožnění prasat, kýt či plecka. Lze však využít i při vaření v kuchyni na všechny druhy grilovaných, pečených či dušených mas. Vyladěná grilovací směs dodá masu výtečnou a plnou chuť.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Dostupné ve velikostech 60g a 550g SELE NA ROŽNI BEZ SOLI Ideální směs koření ke grilování a rožnění prasat, kýt či plecka. Lze však využít i při vaření v kuchyni na všechny druhy grilovaných, pečených či dušených mas. Vyladěná grilovací směs dodá masu výtečnou a plnou chuť.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Výborná směs k dochucení masových pokrmů, těstovinových i zeleninových salátů. Složení: Směs koření (chilli, cibule, hořčičné semínko, koriandr, česnek, kurkuma, pepř, celer), sůl (33 %), glutamát sodný, cukr.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Směs černého, bílého a růžového pepře. Používá se k přípravě masa, polévek, omáček a salátů. Pepř byl kdysi tak velice ceněný, že se vyvažoval zlatem. Dnes je vedle kmínu nejpoužívanějším kořením.
můžete mít 22.5. - 23.5.
PAPRIKA SLADKÁ Červená nebo také sladká paprika se vyznačuje jemnou a sladkou chutí. Odrůda papriky Capsicum annuum je ideální přísadou pro docílení bohaté barvy a sladké plné chuti. Sladká paprika je oblíbená jak v domácích, tak i profesionálních kuchyních po celém světě.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Příjemně vyladěná chuť na všechny druhy mas, zeleniny a ryb. Složení:Směs koření (paprika, cibule, hořčičné semínko, kmín, koriandr, česnek, rozmarýn, petrželka), sůl (29 %), cukr.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Klasická hrubá grilovací směs s římským kmínem. Složení: Směs koření (římský kmín, paprika, pepř, cibule, česnek, hořčičné semínko, koriandr, petrželka), sůl (30 %), glutamát sodný.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Směs řeckých bylinek vhodných k ochucení salátů. Složení:Směs koření (saturejka, česnek, bazalka, oregano, cibule, tymián).
můžete mít 22.5. - 23.5.
Složení:Sušená zelenina (mrkev, cibule, celer, petržel, libeček), sůl (5 %), kvasničný extrakt.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Koření vhodné pro přípravu zvěřiny, smetanových a bylinkových omáček. Lze také přidávat do luštěninových jídel. Jde o základní koření balkanské kuchyně. V Bulharsku se s ní setkal snad každý, je to základ směsi zvaná čubrica.
můžete mít 22.5. - 23.5.
ŠTRŮDL Voňavá směs k dochucení klasického štrůdlu nebo jablečných závinů a koláčů. Koření na štrůdl můžete smíchat i s moučkovým cukrem a posypat s ním různé dezerty. Jablečný štrůdl patří k tradičním a velmi oblíbeným českým dezertům.
můžete mít 22.5. - 23.5.
SELE NA ROŽNI Ideální směs koření ke grilování a rožnění prasat, kýt či plecka. Lze však využít i při vaření v kuchyni na všechny druhy grilovaných, pečených či dušených mas. Vyladěná grilovací směs dodá masu výtečnou a plnou chuť. Navíc si z koření můžete připravit také marinádu.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Dostupné ve velikostech 30g a 500g Koření jemné chuti vhodné pro dochucení jakéhokoliv pokrmu teplé kuchyně. Pepř byl kdysi tak velice ceněný, že se vyvažoval zlatem. Dnes je vedle kmínu nejpoužívanějším kořením.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Dostupné ve velikostech 100g a 800g Směs koření k ochucení pečeného, grilovaného či dušeného kuřete Složení: Sůl (65 %), směs koření (paprika, česnek, cibule, pepř, rozmarýn). NEOBSAHUJE glutamát sodný.
můžete mít 22.5. - 23.5.
HIMALÁJSKÁ SŮL JEMNÁ Himalájská nebo také růžová sůl, je kamenná sůl obsahující několik přírodních látek a minerálů, jelikož neprochází další úpravou, neobsahuje žádná aditiva ani chemikálie. Růžové zbarvení soli je způsobeno, díky malému množství obsahu sloučenin železa.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Hotová bezlepková jíška k zahuštění polévek a omáček Složení: Kukuřičný škrob, rýžová mouka, lněná mouka, barvivo: karamelový prášek. NEOBSAHUJE alergeny ani lepek.
můžete mít 22.5. - 23.5.
CIBULE GRANULÁT Pokud zrovna nemáte cibuli čerstvou, je dobré mít právě tu sušenou po ruce. Neboť cibule je základem mnoha receptů, ať už v české, tak i mezinárodní kuchyni. Navíc si můžete cibulový granulát přidat i do spousty kořenících směsí.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Směs pro mletá masa a guláše Složení: Směs koření (česnek, cibule, saturejka, kmín, pepř, paprika, římský kmín, majoránka, bazalka, tymián), sůl (16 %), NEOBSAHUJE glutamát sodný Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalechHmotnost: 50 gVýrobce: I…
můžete mít 22.5. - 23.5.
Dostupné ve velikostech 100g a 700g Směs na grilovaná kuřata Složení: Sůl (54 %), paprika sladká a pálivá, sušená zelenina (celer), glutamát sodný.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Dostupné ve velikostech 20g a 300g Směs řeckých bylinek vhodná k ochucení salátů Složení: Směs koření (saturejka, česnek, bazalka, oregano, cibule, tymián).
můžete mít 22.5. - 23.5.
CITRONOVÁ TRÁVA Citronová tráva, citronela nebo také voňatka citronová je vytrvalá tropická tráva, která se vyznačuje výraznou citrusovou vůní a chutí. Jedná se o základní bylinku zejména v asijské, thajské, malajské, vietnamské, indické a indonéské kuchyni.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Složení:Sušená zelenina (celer, mrkev,cibule, petrželka, libeček), sůl (16,5 %), dextróza, kuřecí tuk, kvasničný extrakt, kukuřičná mouka, aroma.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Kvalitní koření z celého světa.