Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Vysoce kvalitní mletá kurkuma La PlantationKurkuma (někdy také označovaná jako indický šafrán), kurkumovník dlouhý, latinsky Curcuma longa je rostlina stejné čeledi jako zázvor nebo galangal.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Kampotský bílý pepřRegion Kampot v Kambodži je jedním z mála míst, kde můžete získat pravý bílý pepř. Existují totiž napodobeniny bílého kampotského pepře. Ty ale nepocházejí z plně zralých zrnek, tak jako ten náš.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Kampotský pepř černý v mlýnkuNejvíce známá podoba plodů rostliny Piper nigrum. Zelený pepř je ručně sklízený a po několik dní sušený na slunci.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Kampotský pepř černý, zauzený, 60 g, La PlantationNasládlá chuť pepře s tóny eukalyptu a máty doladěná jemným kouřovým aroma. Uzení studeným kouřem na kokosových slupkách a rýžové trávě dělá z Kampotského pepře unikátní koření pro Vaše nezapomenutelné BBQ. Před uzením je pepř sušen na slunci.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Světová špička mezi pepři – Kampotský fermentovaný!Inovativní podoba černého pepře fermentovaného v soli která spatřila světlo světa v La Plantation.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Červený pepř z KambodžiKampotský pepř v červené barvě. Jak k ní přišel? Sbírá se ze stejného pepřovníku čili rostliny Piper nigrum jako Kampotský černý pepř. Ale doba sklizně respektive úroveň zralosti kuličky červeného pepře je odlišná. Červený je plně vyzrálý pepř.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Skvělý pro milovníky nových druhů koření!Tato varianta unikátního pepře z Kambodži zachovává sytě zelenou barvu zrníček. Těsně po sklizni a ručním tříděním projdou zrníčka procesem dehydratace za nízké teploty. Vznikne tak exkluzivní produkt, který nikde jinde nenajdete.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Kůra z mauricijské limetky z Kamboži v organické kvalitěJako specialisté na koření z Kamodži nemůžeme zůstat jenom u pepře.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Tradiční chilli v organické kvalitě z KambodžiKhmerské chilli ve výjimečné kvalitě v praktickém tubusu který můžete použít i jako kořenku. Organické pěstování je samozřejmostí, khmerské chilli navíc není tak pálivé jako indické nebo thajské – můžete jej tak bez obav běžně používat v kuchyni.
můžete mít 22.5. - 23.5.